Portada > Actualitat > Notícies > Pla de sanejament a La Venta-Can Mussarro

Pla de sanejament a La Venta-Can Mussarro

01/10/2012

Nova sessió de participació ciutadana dins el Nou Pla de Sanejament de Barris de Piera al barri de la Venta-Can Mussarro, una acció que ja s'ha dut a terme al barri del Portell.

El passat 20 de setembre es va celebrar una reunió de treball entre la taula política de treball del Nou Pla de Sanejament de Barris de Piera i l'Associació de Veïns del Barri de la Venta Can Mussarro. En aquesta sessió els propietaris van indicar en un document que el grau de sanejament que volen per al seu barri és, exclusivament,  el de construir la xarxa de clavegueram d'aigües. D'altra banda, en la reunió es va prendre una sèrie d'acords de forma conjunta entre l'Associació de Veïns i l'Ajuntament de Piera, entre els quals es va donar com a vàlida la consulta feta per l'Associació de Veïns d'aquest barri, ja que les signatures presentades representen aproximadament el 80% dels propietaris. Per la seva part, l'Ajuntament es compromet a vetllar pel manteniment dels connectors que estan pendents de ser arreglats i també a comptabilitzar els costos de l'obra de sanejament acordada a partir del projecte redactat. Així mateix, l'Associació de Veïns s'encarregarà d'informar de tot el procés als propietaris de parcel·les del barri.

La pròxima sessió del Pla de Sanejament Barris a Piera tindrà lloc a mitjans d'octubre al barri de Can Claramunt.

Arxivat a: Participació ciutadana
Pla sanejament Can Claramunt