Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda de la Festa de la Gent Gran

Cloenda de la Festa de la Gent Gran

15/10/2012

Prop de 900 persones van assistir al dinar de cloenda de la 65a Festa de la Gent Gran, que va incloure l'homenatge als avis de més edat del nostre municipi.

El passat diumenge va tenir lloc l'últim dels actes programats dins la 65a Festa de la Gent Gran. El dinar de germanor i l'homenatge als avis de més edat es va fer de nou a la nau de Cal Sanahuja, i va comptar amb la presència del diputat d'Igualada, Pere Calbó, i del responsable de la gent gran a l'Anoia, Enric Senserrich. Cal destacar també l'assistència i col·laboració de Pubillatge de Piera, la Junta de l'Associació Cultural de la Gent Gran, representants de la Parròquia de Piera i regidors de la Corporació.

En el transcurs de l'acte, presentat pel locutor de ràdio Piera Joan Vallès, es van homenatjar els avis de més edat assistents al dinar, i que enguany van ser Dolors Rogla Canelles, que aquest mateix dia feia 96 anys, i Eugenio Siles López, de 94 anys, als quals es va fer entrega d'una placa i d'un ram de flors. D'altra banda, es va obsequiar els assistents amb un plat i una tassa fets pel ceramista local Joan Mera, de Cal Tasta. El brindis va anar a càrrec de l'alcalde Jaume S. Guixà, la regidora de Serveis a les Persones, Vanesa Fernandez-Arroyo, i Diego Godoy en representació de l'Associació Cultural de la Gent Gran. El dinar es va cloure amb l'actuació del grup d'havaneres Els Pescadors de l'Escala.

Recordem que la Festa de la Gent Gran va començar el dimarts 9 amb l'acte d'obertura i l'actuació de l'actor català Joan Pera, que va omplir la sala d'actes del Casal de gom a gom i va oferir un monòleg molt divertit i amè. La programació d'actes d'aquesta 65a edició ha inclòs sessió de bingo especial, excursió a Solsona, torneig de petanca amb lliurament de premis, balls de capvespre i el dinar de germanor de diumenge.

Arxivat a: Serveis a les persones
65a Festa de la Gent Gran
65a Festa de la Gent Gran
Setmana del Soci Gent Gran 2013
65a Festa de la Gent Gran
65a Festa de la Gent Gran
65a Festa de la Gent Gran
65a Festa de la Gent Gran
65a Festa de la Gent Gran
65a Festa de la Gent Gran