Portada > Actualitat > Notícies > Actituds saludables en temps de crisi (►♪)

Actituds saludables en temps de crisi (►♪)

04/03/2013

Divendres 8 de març, Psicòlegs sense Fronteres de Catalunya ofereix una xerrada molt interessant al Casal, sobre actituds positives per entendre els difícils temps que vivim.

Aquest divendres, a les 19.30 hores, el Casal per a Joves i Grans acull la xerrada «Actituds saludables en temps de crisi», a càrrec de Psicòlegs Sense Fronteres de Catalunya i encapçalada per Glòria Fité, sòcia psicòloga d’aquesta entitat, amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Piera.

En aquesta xerrada es parlarà de diferents maneres d’entendre la crisi, des de les més universals fins les que són reflex del nostre dia a dia: el pensament conscient, la gestió de les emocions per afrontar dificultats o el funcionament de la ràbia, la por, la tristesa, l’alegria i l’amor.

Psicòlegs Sense Fronteres és una organització sense ànim de lucre formada per professionals de l’àmbit de la psicologia que ofereixen part de la seva dedicació  persones sense recursos econòmics. Des de fa més de 10 anys que treballen en diferents projectes intervenint en col·lectius amb dificultats, com els grups de dones, cuidadors no professionals o altres persones amb dificultats especials.

 

Arxivat a: Benestar social
Actituds saludables en temps de crisi