Portada > Actualitat > Notícies > Comiat i elecció d'hereus i pubilles

Comiat i elecció d'hereus i pubilles

06/05/2013

Dissabte passat es va celebrar l'acte de proclamació de la Pubilla i l'Hereu de la Catalunya Central, amb bons resultats per al Pubillatge pierenc i el títol de primer fadrí per a Xavier Andreu, l'actual hereu de Piera.

Dissabte 4 de maig va tenir lloc un lluït acte a La Valldan (Berga), amb una nodrida participació d'hereus i pubilles de la intercomarcal anomenada Catalunya Central. També hi van assistir representants d'altres comarques, tot i que no entraven en concurs. Coincidint amb aquesta jornada, es va acomiadar la Silvia Pino, la 2a Dama de la Catalunya Central, després d' un any brillant durant el qual ha captivat a tot el pubillatge amb la seva senzillesa, serietat i coneixements.
 
D'altra banda, en aquest acte es van escollir els nous representants del pubillatge: Piera va presentar a concurs Marina Pérez i Xavier Andreu, els Hereu i Pubilla pierencs d'enguany. Després de l'examen i la deliberació del jurat, del qual el pubillatge de Piera i Josep M. Rosell, regidor de Cultura, van formar part, la Marina va assolir el quart lloc, a molts pocs punts de la tercera classificada. Per la seva part, Xavier Andreu va fer un examen brillant i, a banda d'aconseguir la faixa de primer Fadrí de la Catalunya Central, es va quedar a només dos punts de l'Hereu de la Catalunya Central Xavier Gabarró, d'Òdena.
 
Aquest any la comarca de l'Anoia ha aconseguit els dos primers i màxims representants de la Intercomarcal. Felicitats a tots pel seu bon fer.
 
Arxivat a: Tradicions
Pubillatge Catalunya Central 2013
Pubillatge Catalunya Central 2013
Pubillatge Catalunya Central 2013
Pubillatge Catalunya Central 2013
Pubillatge Catalunya Central 2013