Portada > Actualitat > Notícies > Reconeixements en el dia de la Patrona de la Policia

Reconeixements en el dia de la Patrona de la Policia

27/05/2013

El divendres 24 de maig va tenir lloc una trobada dels diferents cossos i entitats que vetllen per la seguretat ciutadana i pel nostre medi, amb motiu de la celebració del dia de la Patrona de la Policia Local.

El motiu de la trobada, que es va dur a terme a les dependències policials, va ser la celebració del dia de la Patrona de la Policia Local, Santa Maria Auxiliadora, amb Antoni Navarro, caporal de la Policia de Piera, com a excel·lent amfitrió i mestre de cerimònies, acompanyat de l'acalde de Piera, Jaume S. Guixà, i del regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Jiménez, entre altres autoritats locals.

En aquesta ocasió, i proposats per la Prefectura de la Policia Local a l’Ajuntament de Piera, algunes persones, entitats i agents presents a la celebració van rebre un reconeixement públic i felicitacions per diversos motius. Després dels parlaments protocol·laris, els assistents a l’acte van veure una exposició fotogràfica i van participar en un animat piscolabis, tot intercanviant impressions i anècdotes.

També van ser presents a la celebració, representants de l’ADF de Piera, la Unitat Canina Piera de Recerca i Rescat, la Residència Canina Font Galí, el SEM, companys d'altres cossos policials de la comarca i província i col·laboradors de la Policia Local.

Lliurament de diplomes de reconeixement a:

  • Cos Nacional de Policia d’Igualada i Guàrdia Civil d’Igualada: en reconeixement a l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que sempre han mantingut amb la Policia Local de Piera al llarg dels anys.
  • Mossos d’esquadra de l’Àrea Bàsica Policial d’Igualada: en reconeixement a l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració i implicació que, des del seu desplegament al territori, han demostrat amb la Policia Local de Piera, aconseguint els objectius comuns com a Policia de Catalunya.
  • Eduard Vilamajó i Busquets: Per la seva col·laboració i implicació en els projectes SIN-NIP, RESCAT i SIP-CAT, eines imprescindibles pel desenvolupament de les tasques policíaques al municipi.
  • Agent de la Policia Local de Piera, Francesc Xavier Rodríguez Barrionuevo:  En reconeixement a la seva voluntat i implicació en el servei que esperen els ciutadans a Piera i per la seva participació en rellevants actuacions policíaques durant la seva trajectòria professional al servei de l’Ajuntament de Piera i específicament al Departament de la Policia Local.

En els darrers mesos el cap de la policia local, Antoni Navarro, ha estat distingit per la seva tasca professional al capdavant de la Prefectura pierenca: l’11 d’octubre de 2012 a Sant Andreu de la Barca, la VII Zona de la Guàrdia Civil de Catalunya li va atorgar diploma de reconeixement a l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la guàrdia civil i el 22 d’abril, a l’Auditori de Barcelona, amb motiu de la celebració del Dia de les Esquadres li van atorgar la medalla de bronze al mèrit policial, distintiu blau, per la seva excel·lent col·laboració i participació, en dispositius i operatius conjunts i la seva lleialtat institucional.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013
Dia de la Patrona de la Policia 2013