Portada > Actualitat > Notícies > Setmana del Soci de la Gent Gran

Setmana del Soci de la Gent Gran

27/05/2013

Cada any, a mitjan mes de maig, l’Associació Cultural de la Gent Gran amb seu al Casal per a Joves i Grans, organitza unes activitats adreçades especialment als seus associats.

El passat dimecres 15 de maig, la planta baixa del Casal va reunir un gran nombre de socis per participar en un bingo amb premis especials. L’endemà, 250 persones es van traslladar a Platja d’Aro per celebrar amb un variat i gustós àpat el gran Dia del Soci, molt esperat per tots per haver escollit un dels restaurants de més renom i amb més capacitat del passeig. Un ball al mateix local i la tornada a Piera donen per acabada l’activitat estrella d’aquella setmana.

Dissabte 18, el ball del soci va atraure les parelles que més bé ho passen a la pista de ball i a tots aquells a qui els agrada la part més musical de la festa. Per al diumenge, l’associació va organitzar un torneig de petanca per als més esportistes, i així mesurar quina tripleta té millor joc, punteria i estratègia a l’hora de guanyar cada partida. Els primers, segons i tercers classificats es van endur els trofeus que els acreditava com a millors, mentre es feia un pica-pica que també donava per tancats els actes d’aquesta celebració.

L’Associació de la Gent Gran és una entitat de molts anys que vetlla per oferir activitats culturals, esportives i d’oci als seus associats, principalment gent gran de la Vila que vol ocupar el seu temps lliure. Actualment, l’associació compta amb gairebé 2.000 socis, i , per als interessats i interessades a formar-ne part, cal dir que l’entitat acull noves altes al despatx del Casal, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 12 del migdia.

Arxivat a: Serveis a les persones
Setmana del Soci Gent Gran 2013
Setmana del Soci Gent Gran 2013
Setmana del Soci Gent Gran 2013
Setmana del Soci Gent Gran 2013
Setmana del Soci Gent Gran 2013
Setmana del Soci Gent Gran 2013
Setmana del Soci Gent Gran 2013