Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzen els Tallers DeMostra!

Finalitzen els Tallers DeMostra!

23/10/2013

Han acabat els tallers DeMostra! de l'Escola de Teatre de Piera , amb la participació dels grups de nens i nenes, joves i adults de l'Escola.

El passat diumenge 20 es va poder veure al Teatre Foment la segona tongada de tallers de l’Escola de Teatre de Piera, que han tingut per objectiu compartir la feina del curs 2012-13. Tant els alumnes de teatre com els de dansa van dur a terme les representacions amb gran èxit. El públic assistent va apreciar el gran treball fet pels participants i la dificultaten l'execució. Malgrat que no són espectacles convencionals van aconseguir emocionar i fer riure tota la gent que es va apropar a compartir aquest moment tan important per tots els que formen part de l’Escola de Teatre.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Tallers DeMostra!
Taller DeMostra!