Portada > Actualitat > Notícies > Aniversari de l'AV Can Canals

Aniversari de l'AV Can Canals

11/11/2013

L'Associació de Veïns de Can Canals ha complert 40 anys d'activitat i ho ha celebrat amb una festa i un sopar gratuït per als socis.

El passat dissabte, l'Associació de Veïns de Canals va celebrar quatre dècades d'existència i ho va fer amb un acte festiu, que va incloure un sopar gratuït per als socis i una exhibició de ball, a la mitjanit.

L'alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, i el regidor d'Empresa i Ocupació, Josep Llopart, van assistir-hi en representació de l'Ajuntament de Piera, que, amb l'entrega d'una placa, va voler agrair la implicació i dedicació de totes les persones que durant quaranta anys han format part de l'associació de veïns d'aquest barri pierenc.

Així mateix, cal destacar la importància del paper de l'associació de veïns, que vetlla per les necessitats del barri més extens de Piera, amb 868 habitatges i 1.556 habitants empadronats, i s'hi implica activament en els àmbits educatiu, de serveis i de manteniment.

Arxivat a: Barris
40 anys Associació de Veïns de Can Canals
40 anys Associació de Veïns de Can Canals