Portada > Actualitat > Notícies > Què penses de Piera?

Què penses de Piera?

17/11/2013

L’Ajuntament treballa per una major qualitat de la Vila, fent-la sostenible i accessible, i potenciar el civisme en els espais públics, per això vol recollir l’opinió de la ciutadania sobre set temàtiques que els afecten directament.

Aquest estudi, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Anoia i la Diputació de Barcelona, inclou set eixos a treballar: la neteja de l’espai públic, l’estat de places, carrers, parcs i jardins, el civisme i la cura de l’entorn, els serveis i equipaments municipals, la comunicació, festes, oci i tradicions, turisme i comerç.

Cada model de qüestionari és individual i es presenta a la població per tal de recollir opinions anònimes, per això com més ampli sigui aquest procés de participació més concloents i fiables seran els resultats.

El qüestionari, que es presenta en versió en català i en castellà, es pot fer arribar a l'Ajuntament de Piera de dues maneres: a través d'Internet des de la pàgina www.viladepiera.cat/qüestionari-piera. L'enquesta és anònima però el fet de trametre-la per correu implica identificar la persona remitent. En aquest cas, l'Ajuntament de Piera i el Consell Comarcal es comprometen a mantenir l'anonimat de les persones enquestades, en compliment de la llei 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades, i que un cop rebuda i descarregada no es relacionarà el correu amb la persona enquestada.

L'altra manera de fer-lo arribar és omplint la versió en paper que es repartirà pròximament i que s'adjunta al número 22 de la revista Viladepiera.cat (que es reparteix aquesta setmana) i portar-la a l'Ajuntament de Piera, el Centre de Serveis La Bòbila, l'Espai d'Entitats i el Casal per a Joves i Grans. En cas que necessiteu més exemplars, els podeu passar a recollir en qualsevol d'aquests equipaments.

Els dies 27 de novembre, 4 i 11 de desembre hi haurà un punt d'informació i de suport, de 10 a 12 hores, al Casal per a Joves i Grans, destinat a ajudar totes les persones que puguin tenir dubtes a l'hora d'emplenar el qüestionari.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana es vol agrair, de forma anticipada, l’esforç i el temps dedicats per fer arribar les vostres opinions per així contribuir a la millora del nostre entorn.

Arxivat a: Participació ciutadana
Què penses de Piera?