Portada > Actualitat > Notícies > Opineu sobre Piera

Opineu sobre Piera

15/12/2013

Fins al 10 de gener de 2014 teniu temps per expressar la vostra opinió sobre matèries diverses que afecten directament el nostre municipi. La vostra participació és molt important per a poder millorar.

L'enquesta "Què penses de Piera" -que es presenta en versió en català i en castellà- es pot emplenar des de www.viladepiera.cat/questionari-piera o bé en podeu omplir la versió en paper que s'ha adjuntat al número 22 de la revista Viladepiera.cat i que també podeu recollir a l'Ajuntament de Piera, el Centre de Serveis La Bòbila, l'Espai d'Entitats i el Casal per a Joves i Grans.

Aquest estudi, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Anoia i la Diputació de Barcelona, inclou set eixos a treballar: la neteja de l’espai públic, l’estat de places, carrers, parcs i jardins, el civisme i la cura de l’entorn, els serveis i equipaments municipals, la comunicació, festes, oci i tradicions, turisme i comerç.

Cada model de qüestionari és individual i es presenta a la població per tal de recollir opinions anònimes, per això com més ampli sigui aquest procés de participació més concloents i fiables seran els resultats. Tot i que l'enquesta és anònima, el fet de trametre-la per correu implica identificar la persona remitent. En aquest cas, l'Ajuntament de Piera i el Consell Comarcal es comprometen a mantenir l'anonimat de les persones enquestades, en compliment de la llei 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades, i que un cop rebuda i descarregada no es relacionarà el correu amb la persona enquestada.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana es vol agrair, de forma anticipada, l’esforç i el temps dedicats per fer arribar les vostres opinions per així contribuir a la millora del nostre entorn.

Arxivat a: Participació ciutadana
Què penses de Piera?