Portada > Actualitat > Notícies > Aplicació smartphone per promoure la salut

Aplicació smartphone per promoure la salut

23/12/2013

L'aplicació "Inspira per a Pares i Mares" és una eina creada per la Fundació Roger Torné, que és, per la seva rigorositat científica i la seva vàlua, un poderós instrument per a la difusió d'estils de vida saludables.

L'aplicatiu té com a objectiu sensibilitzar als pares i les mares sobre la importància dels hàbits i les conductes a l'hora de prevenir la salut infantil, promovent un canvi de actitud en pro d'ells.

"Inspira per a Pares i Mares" permet enviar consultes a un equip mèdic, rebre consells per alertes i disposar d'una única agenda d'activitats sobre salut infantil d'entitats de tot l'estat espanyol. Tot gràcies al treball en xarxa al que s'han adherit diferents entitats publiques i privades, com són l'Àrea de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, l'Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària AEPap, Famiped, Família i Salut, la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica, (SEPAR), el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i l'Observatori de Salut de la Infància i l'Adolescència de l'Hospital Sant Joan de Deu FAROS.

La Diputació de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració, el passat mes d'octubre, per a aquest projecte, que es concreta en la redacció de consells senzills i pràctics per a la promoció d'estils de vida saludables a manera de petites píndoles informatives mensuals a l'apartat de consells. A més de participar amb articles de fons de temes d'interès per a la salut, de manera més puntual.

L'aplicació està disponible tant per Android<https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.vilaweb.fundrogertorne.inspira&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNhdC52aWxhd2ViLmZ1bmRyb2dlcnRvcm5lLmluc3BpcmEiXQ> com per iOS<https://itunes.apple.com/es/app/inspira-per-pares-i-mares/id638140615?l=ca&mt=8>, en català, castellà i en anglès.

Arxivat a: Serveis a les persones
Inspira