Portada > Actualitat > Notícies > Primera agenda del 2014

Primera agenda del 2014

27/12/2013

A l'agenda d'hivern hi podeu consultar les activitats d'un sol dia, les exposicions i l'oferta formativa corresponent als mesos de gener a març del 2014.

En aquesta edició hi trobareu recollits els actes dels mesos de gener a març, que han aportat les diferents entitats i equipaments municipals de la nostra vila i una àmplia oferta de cursos i tallers, molts dels quals ja tenen obertes les inscripcions.

La versió en paper d'aquesta publicació la trobareu als expositors informatius situats en un bon nombre de comerços de l’eix comercial, locals socials de barris i equipaments municipals (Biblioteca de Piera, Espai d’Entitats, Casal, Centre de Serveis La Bòbila, Aula Municipal de Música, Piscina Municipal i Ajuntament de Piera). La versió en línia la podeu descarregar, imprimir o consultar en aquest enllaç.

Recordeu que si voleu participar en l'Agenda ho podeu fer mitjançant el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e), facilitant-nos el títol de l'acte, la data, l'hora, el lloc, el preu, una breu descripció i qui ho organitza.

Arxivat a: Comunicació
Portada agenda 1r trimestre 2014