Portada > Actualitat > Notícies > Celebrada la festa dels Tres Tombs

Celebrada la festa dels Tres Tombs

27/01/2014

Diumenge passat es van celebrar els Tres Tombs a Piera, una festa tradicional i molt participada que van recuperar fa vuit anys els Amics de Sant Antoni.

Un matí força temperat i assolellat va acompanyar l'edició d'enguany de la festa dels Tres Tombs. El matí va començar amb la concentració de cavalls i genets participants al Gall Mullat, que van poder gaudir d'un bon esmorzar preparat per l'organització d'aquest esdeveniment. Cap a quarts de dotze van començar els tradicionals tres tombs i la desfilada de cavalls, ponis, carrets i genets. Aquest any, s'ha comptat amb la participació de 30 cavalls, 6 carretes i 22 genets provinents d'hípiques properes i també de persones particulars. Com a novetat, aquest any els tres tombs van anar acompanyats musicalment al ritme de la banda "Sed de So".

Així doncs, pel que fa a la participació i segons dades facilitades per l'organització, van desfilar cavalls i genets de les hípiques La Lluna (El Bedorc), Magí Mateu (Piera), Merca-Xollo (Sant Sadurní d'Anoia), El Maset (Masquefa), Cabrera, Can Claramunt, La Fortesa i Can Canals, Carruatges Eventos (Llorenç del Penedès) i Rafael Tomico.

Per finalitzar, totes les persones assistents i que van portar animals domèstics, els van poder beneir en un espai habilitat al carrer Piereta, 22.

Un any més, cal agrair la implicació dels Amics de Sant Antoni, així com totes les persones col·laboradores en l'esmorzar popular, les hípiques i els particulars, que fan possible la continuïtat d'aquesta festa tradicional a Piera.

 

Arxivat a: Tradicions
Tres tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres tombs 2014
Tres tombs 2014
Tres tombs 2014
Tres tombs 2014
Tres tombs 2014
Tres tombs 2014
Tres tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014
Tres Tombs 2014