Portada > Actualitat > Notícies > La piscina us porta al Palau

La piscina us porta al Palau

03/02/2014

La Piscina de Piera organitza una sortida al Palau de la Música Catalana per assistir al concert de les Divine Gospel Reunion, que oferiran un repertori de gospel i espirituals negres.

El concert tindrà lloc el dia 31 de març en l'incomparable marc del Palau de la Música Catalana de Barcelona. En aquest entorn es podrà gaudir de les veus de tres grans dives del gospel, les Divine Gospel Reunion, que presentaran un repertori de gospel clàssic i espirituals negres.

Si voleu anar a aquest esdeveniment únic us podeu inscriure a la Piscina de Piera fins al 28 de febrer. El preu és de 32 euros (socis) i de 35 euros (no socis) i inclou l'entrada i els viatges d'anada i tornada en autocar.

Més informació a la Piscina de Piera, pg. del Prat, 3-5, tel. 93 776 26 68.

 

Arxivat a: Lleure
Divine gospel reunion