Portada > Actualitat > Notícies > Festa disco al Foment

Festa disco al Foment

09/02/2014

El Teatre Foment de Piera es converteix dissabte en una sala de ball perquè tots els nostàlgics de la música disco dels anys 60 a 80 puguin reviure els temes que van marcar una època.

El pròxim dissabte, a les 22.30 hores, el Teatre Foment de Piera acull una festa disco amb música dels anys 60 a 80. Els discjòqueis pierencs DJ KA i DJ Gus punxaran la música més ballable i coneguda d'aquella època.

La festa, organitzada per tercer any pel Barri dels Gats, inclou sorpreses: entrada gratuïta per a tothom qui vagi disfressat de l'època, premis a les millors disfresses i una actuació sorpresa. El preu de l'entrada, per als qui no hi vagin disfressats, és de 3 euros. Hi haurà servei de bar i, si ho voleu, podeu portar el got de plàstic.

 

Arxivat a: Lleure
Festa disco 3