Portada > Actualitat > Notícies > Presentació de l'espai polític 'Ara és demà'

Presentació de l'espai polític 'Ara és demà'

03/03/2014

Crònica d'Ara és Demà, un nou espai polític d'esquerres que es va presentar en assemblea oberta el passat diumenge 2 de març a Piera.

El passat diumenge dia 2 de març es va celebrar a Piera la primera reunió del nou espai polític d’esquerres: Ara és Demà, del qual ICV-EUIA són promotors, però que no volen ser-ne els únics propietaris. L’Ara és Demà a Piera ja ens hem posat a treballar per fer-ho possible, ja camina. L’Assemblea Oberta es proposa com un punt de partida, un moment d’intercanvi i també de proposta; com un espai on proposar accions polítiques, socials i institucionals per fer  conjuntament.

La presència i les aportacions de la trentena de persones presents provinents de diferents formacions polítiques, sindicats, plataformes ciutadanes o simplement veïns del poble sense vinculació a cap tipus d’organització, van fer possible creure en aquest punt de partida potent i engrescador a partir del qual fer acció política sobre dos eixos:

1. Les lluites, les accions i els valors que cal promoure actualment
2. Abordar la construcció d’una alternativa política

Prèviament, es va fer una exposició a mode del balanç de l’acció de govern de Piera en el moment de passada la mitja legislatura en què ens trobem i de l’experiència i valoració per membres de Piera assistents a l’assemblea Ara es demà a Barcelona del passat dia 1 de febrer, que serviria per canalitzar i enfocar les accions a fer pel futur a partir de la participació de la ciutadania.

Durant dues hores i organitzats en dos grups, es van abordar diferents aspectes del context actual que varen ser posats en comú en plenari final i es van acordar diferents accions conjuntes per dur a terme, entre les quals muntar un estand a la Fira de Piera per als pròxims 26 i 27 d’abril per publicitar l’existència del nou espai polític i establir diferents mecanismes de participació per tal de recollir l’opinió de la ciutadania.

Arxivat a: Política
Presentació Ara és demà
Presentació Ara és demà
Presentació Ara és demà