Portada > Actualitat > Notícies > Revista i agenda de primavera

Revista i agenda de primavera

17/03/2014

L'Ajuntament de Piera ha editat el número 23 de la revista Viladepiera.cat i l'agenda de primavera, amb els actes programats a Piera per als mesos d'abril, maig i juny.

El número 23 de la revista Viladepiera.cat conté el resum de les activitats de la nostra població, amb temes d'interès especial per al vilatà com l'aprovació del pressupost per a aquest 2014, el resultat de les enquestes "Què penses de Piera?", el resum de les festes de Nadal o un ampli resum del que passa en els àmbits de l'ensenyament i esportiu, entre molts altres.

Pel que fa a l'agenda del 2n trimestre de 2014, hi podeu consultar les activitats d'un sol dia programades des les diferents entitats i els equipaments municipals, les exposicions i tot el ventall de cursos i accions formatives que es duen a terme a Piera durant els mesos d'abril, maig i juny.

En aquest moment, totes dues publicacions es poden consultar i descarregar en línia. Durant els pròxims dies es distribuiran les edicions en paper per les llars pierenques i els equipaments municipals.

  • Consulteu la revista Viladepiera.cat en aquest enllaç
  • Consulteu l'Agenda en aquest enllaç

FE D'ERRATES

A la pàg. 36 de la revista Viladepiera.cat, a l'apartat de la Biblioteca, el text de l'entradeta no correspon a aquest article, sinó al de la campanya de sensibilització de tinença d'animals.

Arxivat a: Comunicació
Agenda 2n trimestre 2014