Portada > Actualitat > Notícies > Sortida a Alcover

Sortida a Alcover

19/05/2014

Dijous passat, i dins la setmana del soci, l'Associació Cultural de la Gent Gran va organitzar una sortida a Alcover amb la participació de 280 avis i àvies.

En total van ser 5 els autocars que es van desplaçar cap a Alcover, coincidint amb el dia del soci de l'Associació Cultural de la Gent Gran i que sortien a les 8 del matí del Gall Mullat. Cap a quarts d'onze s'arribava a Alcover, on els excursionistes van esmorzar. Cap a les 11 els autocars van sortir en direcció Reus per fer una visita de 3 hores de durada al nucli antic i als edificis modernistes d'aquesta ciutat. Després d'això es va tornar al Restaurant El Álamo per fer un bon dinar seguit d'un ball. A les 8 del vespre els autocars tornaven cap a Piera.

La setmana del soci, que organitza anualment l'Associació Cultural de la Gent Gran de Piera, inclou altres activitats per als avis i les àvies, com el bingo, el torneig de petanca o el ball.

La pròxima activitat programada per l'associació és una excursió de 3 dies a Lourdes, concretament els dies 16, 17 i 18 de juny. Per a informació i inscripcions us podeu adreçar al Casal per a Joves i Grans, de 10 a 12 hores, o trucar al 93 776 12 67.

Arxivat a: Serveis a les persones
Excursió del soci Alcover
Excursió del soci Alcover
Excursió del soci Alcover