Portada > Actualitat > Notícies > Agenda especial estiu 2014

Agenda especial estiu 2014

03/06/2014

El Departament de Comunicació de l'Ajuntament ha editat una agenda amb el recull de les activitats que es poden fer els mesos de juny a agost: esplais, casals d'estiu, campus, colònies, festes, cultura...

En aquesta edició, més breu i que es presenta en format desplegable, s'hi inclouen les activitats d'estiu: casals, esplais, colònies, campus esportius i colònies, organitzades per diferents entitats i centres escolars pierencs. També s'hi recullen les festes d'estiu dels barris pierencs i els diferents esdeveniments culturals i esportius previstos per als mesos de juny, juliol i agost.

La versió en línia de l'agenda ja es pot consultar en aquest enllaç. Pel que fa a la versió en paper es distribueix als centres escolars, als equipaments municipals (Ajuntament, Biblioteca, Espai d'Entitats, Centre de Serveis La Bòbila) i expositors informatius disponibles en diferents comerços del poble.

La pròxima edició de l'Agenda sortirà a principis de setembre i recollirà les activitats i cursos de l'últim quadrimestre de l'any (setembre a desembre). Si voleu participar-hi podeu enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Comunicació
Foto agenda estiu