Portada > Actualitat > Notícies > Ràdio Piera passa a ser .cat

Ràdio Piera passa a ser .cat

05/06/2014

L'emissora canvia de domini i actualitza continguts del seu web. Entre les novetats, cal destacar la disponibilitat dels programes en línia, el registre de les cançons emeses o un apartat amb les notícies més destacades de l'actualitat pierenca.

L’emissora de ràdio municipal de Piera ha fet un pas endavant gràcies a la transformació de la seva pàgina web. El portal s’ha convertit en un mitjà de continguts modern on, a banda de poder consultar els programes emesos a la carta com a principal novetat, hi ha espai per a la informació, la història de l’entitat, la possibilitat de consultar les cançons emeses o el contacte directe.

Aquesta actualització facilita la coordinació dels programes i la publicació a la xarxa en qüestió de minuts, la qual cosa fa que es posin al dia els serveis en una de les ràdio locals pioneres a emetre per Internet al nostre país. L’accés a la programació, retransmissions de Plens, notícies, connexió en directe, etc., fan de la nova pàgina web un espai dinàmic i atractiu per als usuaris que, gràcies als nous sistemes d’emissió, han passat de l’entorn més proper a repartir-se per qualsevol punt el món.  

El procés d’aquesta millora ha estat el resultat d’una aposta clara per part de l’Ajuntament de Piera de posar a l’abast els continguts que genera l’emissora, la confiança en la feina que fan tots els voluntaris de l’entitat que l’any que ve celebrarà el seu 30è aniversari i, al mateix temps, el compromís amb el territori, la qual cosa ha fet que el domini hagi passat del .com a radiopiera.cat

Arxivat a: Comunicació
Ràdio Piera