Portada > Actualitat > Notícies > Concentració contra la prohibició del 9N

Concentració contra la prohibició del 9N

01/10/2014

Més de 200 vilatans es van concentrar dimarts 30 de setembre davant de l’Ajuntament de Piera, convocats per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, en resposta a la suspensió del Tribunal Constitucional de la consulta del 9N.

Aquesta data ha marcat l’inici de la campanya "Ara és l’hora", que pretén mitjançant accions diverses arribar a totes les llars del país per promoure el Sí-Sí a les votacions. És per això que es fa una crida a apuntar-se de voluntari per portar a terme una macroenquesta a totes les cases de Catalunya a través del web araeslhora.cat

Durant la concentració de Piera, la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana va fer lectura del manifest preparat per a l’ocasió, on es posava de relleu el problema polític que estem vivint els catalans i la ferma decisió del poble de tirar endavant el procés de consulta. També, la pierenca Josepa Ribera va llegir una poesia que reflecteix el moment que estem vivint.

Per part de la territorial Piera per la Independència, es van recollir signatures per poder presentar avals al Parlament i que l’ANC pugui ser-hi present col·laborant en la consulta del 9 de novembre. Així, els que vulguin signar, ho podran fer durant aquest cap de setmana en els actes del Correllengua de Piera.

Arxivat a: Política
Concentració contra la prohibició del 9N
Concentració contra la prohibició del 9N
Concentració contra la prohibició del 9N
Concentració contra la prohibició del 9N
Concentració contra la prohibició del 9N

Arxius adjunts