Portada > Actualitat > Notícies > 67è homenatge a la gent gran de Piera

67è homenatge a la gent gran de Piera

13/10/2014

La passada setmana, la regidoria de Serveis a les Persones en col·laboració amb l’Associació Cultural de la Gent Gran de Piera, van retre homenatge a les persones més grans del municipi, oferint un programa d’activitats ple de propostes a la seva mida.

Aquest mateix mes d’octubre, els regidors Vanesa Fernández-Arroyo i Josep Llopart van visitar, a casa seva, la pierenca de 100 anys Alejandrina Bosch Castells; ambdós representants a l’Ajuntament també van acompanyar el pubillatge a visitar els residents dels sis centres per a la gent gran que hi ha a Piera.

La seixanta-setena festa de la gent gran va començar amb la presentació del programa al Casal, a càrrec de l’Alcalde, Jaume S. Guixà, i l’actuació de l’humorista Josep Ma Rubio, més conegut pel personatge que interpreta, Barragán, que va ser presentat per la regidora de Serveis a les Persones, Vanesa Fernández-Arroyo.

La setmana va anar transcorrent entre cartrons i premis al bingo celebrat al Casal, l’excursió al municipi d’Alcover (Tarragona), amb gairebé 250 participants i una tarda d’havaneres amb el grup Havanaxica de Vilanova i la Geltrú acompanyades d’un rom cremat molt adient per a l’ocasió. Dissabte, va ser el torn de les tradicionals partides de petanca i un nodrit grup de gent gran van ser premiats com als millors jugadors. Tot seguit, el ball de cada dissabte va punt final a aquesta jornada.

Diumenge, primer amb la missa celebrada a l’església de Santa Maria amb expressa referència a la festa i importància de la gent gran en la nostra societat, i segon el dinar de germanor celebrat a la nau de Cal Sanahuja, van cloure aquests dies en què els avis han pogut participar de les activitats, organitzades amb motiu de l’homenatge que es ret a aquest gran col·lectiu.

En un “menjador improvisat” ple a vessar s’hi van aplegar 830 persones, d’entre les quals hi havia 633 dels 1.827 avis de més de 70 anys que van ser convidats per l’Ajuntament. Abans, però, hi va haver la corresponent confirmació de les reserves amb l’ajut del pubillatge. En aquest moment, els convidats ja van poder tastar l’humor dels actors presents en el dinar i que van amenitzar tot l’àpat. La presentadora d’aquest acte de cloenda, la pierenca Elisabet Vallès, va anomenar les autoritats presents i va donar pas a les paraules de benvinguda de l’Alcalde. No va tornar a intervenir fins a l’hora del brindis. La regidora, Fernández-Arroyo, acompanyada del primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, i de la presidenta de l’AC de la Gent Gran, Carme Gràcia, va tancar la seva intervenció apel·lant al dret a decidir, tal com havia fet el mateix dia de la presentació de la Festa de la Gent Gran al Casal. Tot seguit, els avis més grans presents en el dinar, Joaquim Bosch Estivil, de 96 anys, i Carme Mussons Basas, de 99 anys, van ser homenatjats,i se'ls va entregar una placa commemorativa i un obsequi floral. L’havanera El meu avi, cantada pels assistents, va posar punt final a la part gastronòmica, ja que els més valents encara van assistir al ball de tarda, organitzat per l’Ajuntament, al Casal.

Arxivat a: Serveis a les persones
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014