Portada > Actualitat > Notícies > Resum de La Gala de Piera Televisió

Resum de La Gala de Piera Televisió

01/12/2014

El públic de Teatre Foment de Piera va poder gaudir d'una tarda-vespre d'entreteniment, bon ambient, diversió i les actuacions de qualitat programades en la Gala de la Marató de Piera Televisió.

El passat diumenge 30 de novembre a la tarda, la sala del Teatre Foment va acollir les actuacions de la Gala de Piera Televisió, un esdeveniment previ a la XVI Marató de Piera Televisió que es farà el dissabte 13 de desembre als estudis de Piera Televisió i a l'Espai d'Entitats.

La Gala, a l'igual que la Marató, tenen com a objectiu principal la recollida d'aliments per a Càritas, fet que va complementat per un ampli programa d'actuacions per fer de la jornada un esdeveniment festiu. La Gala va ser presentada per Joan Vallès, locutor de Ràdio Piera, que va donar pas a les actuacions de la tarda. Una sala plena de gom a gom i un escenari i una pista que van acollir la música i els balls oferts pels participants: Aleix Colom i Meritxell Vallès (interpretant la cançó de la marató), Pere Bosch (poema de la Marató), Agrupació Sardanista de Piera, els Muntmy, Falcons de Piera, Aïda López i Uri Mata, Esbart d'Ansot de Capellades, El Amanecer de Piera (sevillanes), Susana González i Paula Expósito (sevillanes), Gospel Meeting, Manolo i Juani (tangos), Julio i Núria (pasdobles), Escola de Claqué de Barcelona, Iván Salgado i Sandra Torrebadella (ball de saló), Escola de Ball Ainhoa (roda cubana) i el colofó amb Amics per a sempre, que va tancar una gala molt especial i que va sorprendre tothom per l'alt nivell de les actuacions.

En l'edició d'enguany s'han recollit 450 quilos d'aliments, als quals caldrà sumar els recollits en la Marató de Piera TV del pròxim 13 de desembre. Recordem que en l'edició de l'any passat, la Marató de Piera Televisió va recollir dues tones d'aliments, xifra que s'espera igualar i fins i tot superar en aquesta ocasió, gràcies a l'esperit solidari que mostren els pierencs any rere any.

Arxivat a: Comunicació
ptv
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014
gala ptv 2014