Portada > Actualitat > Notícies > Joguines per a tots els infants

Joguines per a tots els infants

11/12/2014

Divendres 12 i durant els dies previs a la diada dels Reis, a la Parròquia de Piera es recullen joguines per als nens de famílies necessitades.

Aquest any és el departament de Benestar Social qui coordina la iniciativa de recollir joguines per als nens de famílies necessitades del municipi. Aquesta acció es farà únicament el divendres 12 de desembre a la Parròquia de Piera (entrada pel pati del carrer Sant Cristòfol), de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. La recollida, control i distribució de les joguines recollides es farà amb voluntaris i professionals dels serveis socials i comptar amb la col·laboració organitzativa de Piera TV, Càritas i Ajuntament.

Tothom qui vulgui fer la seva aportació, pot deixar tant joguines noves com joguines usades, això sí, en bon estat pot adreçar-se directament a la Parròquia.

A la tarda, la jornada estarà amenitzada per les actuacions de les Pallasses Pallusses, màgia amb el Mag Miquel, Eixerits Timbalers de Piera, Colla Infantil dels Diables de Piera, grup de Dansa Oriental i, per berenar, xocolatada.

Campanya permanent de joguines de Càritas
Aquesta acció solidària, que garanteix al menys una joguina per a tots els nens, complementa la campanya permanent de joguines i bicicletes de segona mà, associada al Rebost d’Aliments, que organitza Càritas Parroquial. Per això es fa un nova crida, prèvia a la diada de Reis, per lliurar aquelles joguines que han quedat a la llar sense ús, bé perquè els infants han crescut i ja no són de la seva edat, bé perquè han deixat d’utilitzar-les i, igualment, amb aquelles bicicletes que queden en un racó, que es poden lliurar al despatx parroquial al carrer Sant Cristòfol, 30-32 (entrada pel pati), tots els dilluns de 12 a 13 h i de 17 a 20 h o bé en hores convingudes al tel. 618 93 83 82.

Arxivat a: Benestar social
Joguines