Portada > Actualitat > Notícies > Constitució del nou Ajuntament

Constitució del nou Ajuntament

09/06/2015

Aquest dissabte, a les 12 hores, la Sala de Plens acull l'acte de constitució del nou Ajuntament de Piera per a la legislatura 2015-2019.

Una vegada coneguts els resultats de les Eleccions Municipals del passat 24 de maig, es constituirà el nou Consistori de Piera de la legislatura 2015-2019 a la Sala de Plens de l'Ajuntament, aquest dissabte 13 de juny, a les 12 hores. Un acte obert al públic en general, en què els regidors electes juren o prometen el càrrec i seguidament elegeixen l'alcalde.

Cal dir que es reedita l'actual coalició de govern que hi havia a la vila. Jordi Madrid es confirma com a nou alcalde de Piera, amb l'acord a què han arribat els partits que ja formen part del govern que hi ha hagut des de 2011, ERC i CiU. Jordi Madrid compartirà l'alcaldia un any amb Josep Llopart, cap de la llista convergent. Fa uns dies es va formalitzar el pacte de govern entre els grups municipals d'ERC i CiU per al mandat 2015-19. Aquest pacte estableix les prioritats del nou govern municipal centrades en la reactivació econòmica i la lluita contra l'atur; les polítiques de benestar social i salut; la neteja i seguretat; l'educació, la cultura i l'esport; les infraestructures i els equipaments.

La fórmula de govern serà tres anys per al republicà Jordi Madrid i un per al convergent Josep Llopart.

http://infoanoia.cat/not/12868/erc-i-ciu-reediten-el-pacte-de-govern-a-piera/

http://anoiadiari.cat/politica/esquerra-ciu-tanquen-pacte-3-1-alcaldia-piera/

Arxivat a: Política
Constitució del nou Ajuntament 2015-19
Constitució nou Ajuntament 2015-19