Portada > Actualitat > Notícies > Dispiera engega curs amb noves activitats

Dispiera engega curs amb noves activitats

03/11/2015

Durant el mes d’octubre l’associació Dispiera va engegar les activitats que organitza durant els caps de setmana d’octubre a juny adreçades a infants i joves amb discapacitat intel·lectual .

Aquest nou curs, amb la novetat de l’ampliació de l’oferta de les activitats de musicoteràpia i de teràpia assistida amb gossos per al grup dels més petits (de 2 a 6 anys). Concretament, el dissabte 31 d'octubre va tenir una de les sessions conjuntes entre l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i l'Associació Dispiera, que habitualment col·laboren en aquesta activitat. En aquesta ocasió, els professors que van oferir música en directe als infants de Dispiera van ser els de vent metall, flauta travessera i piano.

Així mateix, per a aquestes noves activitats Dispiera compta amb el suport de professionals amb experiència en aquestes disciplines, com són el centre psicopedagògic Petits i Grans de Piera i el centre caní AGRAPES d’Òdena.

Altres activitats que l’entitat continua oferint setmanalment són els tallers de creativitat, piscina i la hipoteràpia (activitat assistida amb cavalls), a més de la musicoteràpia i l’activitat amb gossos per al grup de grans. Per als joves amb més autonomia continua l’activitat mensual de ràdio amb la col·laboració a Ràdio Piera.

Arxivat a: Benestar social
Dispiera engega curs amb noves activitats 2015
Dispiera engega curs amb noves activitats 2015