Portada > Actualitat > Notícies > Agenda de formació 1r trimestre 2016

Agenda de formació 1r trimestre 2016

29/12/2015

L'agenda de formació, que des d'aquesta edició s'inclou a la revista Viladepiera.cat, conté l'oferta dels cursos organitzats per les entitats i els equipaments de Piera corresponent al 1r trimestre de 2016.

Tenint en compte la periodicitat mensual de la nova revista, i amb l'objectiu de simplificar les publicacions que s'editen des del Departament de Comunicació, s'ha inclòs l'agenda trimestral amb l'oferta formativa del 1r trimestre de 2016 a la revista Viladepiera.cat.

En aquesta ocasió, l'agenda s'integra a les pàgines centrals del número 29 de la revista corresponent al mes de gener de 2016. Pel que fa a les activitats culturals, de lleure, esportives, infantils, etc. també s'han integrat a la revista de manera mensual. La pròxima agenda de formació sortirà publicada a la revista Viladepiera.cat núm. 32, que es distribuirà el mes d'abril.

Arxivat a: Comunicació
Agenda

Arxius adjunts