Portada > Actualitat > Notícies > Comença el 7 d'experiències

Comença el 7 d'experiències

01/02/2016

Ja és tot a punt perquè aquest dijous 4 de febrer comenci 7 d’experiències, la nova iniciativa cultural de la Biblioteca de Piera.

Amb un total de 7 conferències entorn diferents disciplines i impartides per professionals experts que aproparan les seves experiències al públic, la biblioteca pierenca aposta per una variada i diferent manera d’apropar la cultura i les seves diverses vessants als seus usuaris.

La primera a participar-hi serà la nutricionista Carla Zaplana, que presentarà el seu llibre Sucs verds. La seguiran el psicòleg Antoni Bolinches, amb El secret de l’autoestima, la coordinadora del programa Julia en la Onda d’Onda Cero Begoña del Pueyo que presentarà ¿Y si mi hijo se droga?  i l’historiador David Agustí, amb Neopàtria. Quan Catalunya podia ser un imperi. Ja al mes de març la biblioteca rebrà la visita de la periodista Patrícia Gabancho, que parlarà del seu llibre El preu de ser catalans. L’escriptora i editora Elisenda Albertí presentarà Compromeses. 8 dones catalanes excepcionals, i el cantant Gerard Quintana posarà el punt final amb Llibres de capçalera.

L’activitat compta també amb la col·laboració d’entitats, associacions, establiments comercials o professionals independents de la vila que s’hi relacionen per fer-ne la presentació i contribuir a la dinamització ciutadana.

Les conferències es duran a terme tots els dijous del 4 de febrer al 17 de març, a les 19 h, i són d’accés lliure.

La Biblioteca celebra el Carnestoltes

Dimecres 3 de febrer a les 18h la biblioteca de Piera convida a tots els infants de la vila al taller de carnestoltes que ha organitzat per celebrar aquesta festivitat. L’activitat és gratuïta, de lliure accés i cal que els nens i les nenes que vulguin vinguin disfressats.

Els més petits gaudiran d’una estona de disbauxa i de diversió on col·laboraran en la decoració de la sala infantil per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes.

Arxivat a: Cultura
Sucs verds