Portada > Actualitat > Notícies > XXI Trobada de Gegants a la Vila de Piera

XXI Trobada de Gegants a la Vila de Piera

19/04/2016

La Vila de Piera va tornar veure ballar en Jaume i n’Elisenda per celebrar la XXI Trobada de Gegants a la nostra vila. La trobada va comptar amb la participació de diverses colles geganteres.

A la cercavila, celebrada el passat dissabte 16 d'abril, hi van participar el grup de Tabals Desterrats de Vilanova de Sant Jaume Sesoliveres, els Gegants de Collbató, els Gegants de Mollet del Vallès, els Gegants Pallaresos, Gegants i Grallers de la Vila de Puigcerdà, la Colla Gegantera del Bisbalet d'Igualada, els Gegants de Sant Andreu de la Barca, els Gegants de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta sortida no és la primera ni l'última de l'any, ja que els Eixerits ja s'han desplaçat a Mollet del Vallès i per Sant Nicasi a Sant Jaume Sesoliveres. Aviat es desplaçaran cap a Tarragona en la seva propera sortida al poble dels Pallaresos. Com a curiositat de la XXI trobada, aquest any a Piera van ballar dues Elisendes de Montcada, la de Puigcerdà i la de Piera, ja que les Clarisses de Pedralbes regnaven sobre gran part del territori català. 

En acabar el acte, les colles assistents van rebre un recordatori, agraint-ne la participació, per part de Jordi Madrid, alcalde de Piera, Josep M. Rosell, regidor de Cultura, i Albert Domingo, cap de colla dels Eixerits Geganters de la Vila de Piera.

Si voleu estar informats en tot moment del que fan els Eixerits o voleu col·laborar amb ells, podeu consultar la seva pàgina: https://www.facebook.com/gegantsdepiera.

Arxivat a: Tradicions
gegants
gegants
gegants
gegants
gegants