Portada > Actualitat > Notícies > Activitats del pubillatge pierenc

Activitats del pubillatge pierenc

09/05/2016
Els representants del pubillatge d’arreu de Catalunya van assistir a la tradicional trobada al Monestir de Montserrat, on després de la missa conventual, els va rebre el Pare Prior dedicant-los unes paraules d’agraïment per la bona tasca i feina feta en el transcurs dels anys com a ambaixadors de les tradicions catalanes. Aquest any cent trenta-set joves, d'entre ells el Pubillatge de Piera, vàren omplir la Basílica.
La pubilla de Catalunya, Marta Serran i Grauvilardell, va fer la presentació de l’Entitat i va llegir un manifest a l’Altar de la Basílica; després el pubillatge de Títol Nacional  va fer una ofrena a l'abadia.
Dies després es va anar a la Proclamació de Balsareny i la d'Odena,  aquesta l'1 de maig. També varen assistir a la missa del Sant Crist el dia 28 i li varen fer ofrena d'unes flors.
Arxivat a: Tradicions
Pubillatge
Pubillatge
Pubillatge
Pubillatge
Pubillatge