Portada > Actualitat > Notícies > Informació cartogràfica de la vila

Informació cartogràfica de la vila

23/05/2016

Piera ha estrenat el 'Geoportal', que conté tota la informació i els serveis cartogràfics de Piera: informació geogràfica i cadastral, planejament urbanístic, fotografies aèries i mapes.

L'objectiu és facilitar a la ciutadania un ús lliure i gratuït de la informació als vilatans, i sobretot als professionals del sector de l'urbanisme.

Des del nou Geoportal, l'usuari pot trobar un cercador dels llocs d'interès de la vila, localitzats en vista aèria, una guia de carrers amb eines com ara una mesura de la distància o la cerca de serveis i equipaments, i el SITMUN (Sistema d'Informació Territorial Municipal), que ofereix un mapa per capes on apareix tota la informació del cadastre, els límits parcel·laris, el planejament urbanístic, la topografia, ortofotos o usos del sòl. A més, el Geoportal enllaça amb el Google Maps, el Google Earth o el Mapa Urbanístic de Catalunya, que complementen la informació territorial de la vila.

Consulteu la informació del Geoportal en aquest enllaç.

Arxivat a: Urbanisme
Bàner geoportal