Portada > Actualitat > Notícies > Piera inclusiva

Piera inclusiva

30/05/2016

Taula Social de Piera va organitzar la jornada 'Piera inclusiva 2020' per a la plena inclusió dels infants i adolescents del municipi en el lleure educatiu, els esports i la cultura.

El passat divendres, Taula Social de Piera va organitzar la jornada ‘Piera inclusiva 2020’ a la sala polivalent del Foment. Taula Social és una associació formada per entitats sense ànim de lucre del municipi que treballen en col·lectius en situació d’exclusió social. L’objectiu principal de la trobada va ser sensibilitzar en el tema de la inclusió amb totes les entitats que ofereixen a Piera activitats de lleure educatiu, esports i oferta cultural per a infants i joves.

Es van convidar entitats de tot el terme de Piera per començar a treballar en el concepte i el tema de la inclusió. La presentació va anar a càrrec de l’Associació Trèvol del Vendrell, que ja tenen experiència en aquest àmbit i el treballen en xarxa. Van ressaltar que és fonamental el treball en xarxa amb les entitats, l’acompanyament a famílies i col·lectius diversos, no solament el col·lectiu de discapacitats sinó també en col·lectius integrats per persones amb problemes de salut mental o risc d’exclusió social.

Una de les propostes que va sorgir en el transcurs de la jornada va ser la gestió del voluntariat. En aquest sentit seria important disposar d’una borsa de voluntariat coordinat per atendre les necessitats puntuals de les entitats, juntament amb la formació i el treball en xarxa i l’acompanyament a les famílies i col·lectius per afavorir-ne la inclusió.

Finalment, cal agrair l’assistència de totes les entitats, l’alcalde i als regidors del Consistori de Piera en aquesta primera jornada. Des de Taula Social de Piera estan oberts a les aportacions de les diverses entitats i les encoratgen a continuar treballant en aquesta línia.

Arxivat a: Benestar social
Piera inclusiva 2020
Piera inclusiva 2020
Piera inclusiva 2020