Portada > Actualitat > Notícies > Un centenar de persones en el cinema a la fresca

Un centenar de persones en el cinema a la fresca

11/07/2016

Els participants van gaudir de la pel·lícula Kung Fu Panda 3 que pretenia oferir una alternativa d’oci a les famílies i fomentar l’ús de la llengua catalana

Dissabte dia 9 de juliol la plaça del Peix es va transformar en una sala de cinema en la qual es va projectar una de les pel·lícules d’animació més esperades pels infants, Kung Fu Panda 3. L’espai es va condicionar amb una pantalla gegant, un equip de so d’alta qualitat i una zona de seients amb un total de 200 localitats. Un centenar de persones es van apropar a aquest cinema a la fresca per gaudir de forma gratuïta de les aventures de l’ós panda Po i els seus amics.

Aquesta és una proposta més de les que s’ofereixen durant l’estiu des de la regidoria de cultura amb la voluntat, en aquesta ocasió, d’oferir alternatives d’oci als pierencs i pierenques al mateix temps que es fomenta el cinema en català. La intenció és programar una nova projecció el proper mes de setembre.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Cinema a la fresca