Portada > Actualitat > Notícies > El Guatelepiera omple la pista del Gall Mullat

El Guatelepiera omple la pista del Gall Mullat

19/09/2016

L’esdeveniment, organitzat per Piera Televisió, va ser tot un èxit i va comptar amb exhibicions de ball i actuacions musicals amb un repertori dels anys 70, 80 i 90

El passat divendres es va celebrar la primera edició del Guatelepiera, un festival de música dels anys 70, 80 i 90 que va aconseguir omplir de gom a gom la pista del Gall Mullat. L’esdeveniment va comptar amb diverses actuacions i exhibicions al llarg de la nit. La primera va ser de La Década Prodigiosa de Piera que va interpretar una selecció de temes coneguts dels anys 70 i 80. El festival va incloure l’actuació de l’Edu, un excomponent del grup Locomía, que va presentar als assistents una selecció del repertori que oferia la formació quan encara estava en actiu. No va faltar una exhibició de ball amb els ventalls que sempre havien caracteritzat el grup. El Guatelepiera va comptar també amb la participació dels alumnes de l’escola de ball Dance Luxury que en tot moment van animar al públic assistent amb una dotzena de coreografies preparades per a l’ocasió. El ritme va anar a càrrec dels discjòqueis pierencs Jordi & Jordi. Piera Televisió va retransmetre la festa en directe a través d’una pantalla gegant.  

Des de l’organització han volgut agrair la seva participació a les més de 60 empreses col·laboradores i, especialment, a la Family GYNS que va fer possible que la festa fos tot un èxit. La bona acollida de la iniciativa va sorprendre, fins i tot, als mateixos organitzadors que ja pensen en una nova edició del Guatelepiera de cara a l’any vinent. 

Podeu veure un tast del que va ser el Guatelepiera al programa 'Batecs de Piera', que emet el Canal Taronja divendres, a les 20.45 i a les 22.45 h.

Arxivat a: Lleure
Guatelepiera 2016
Guatelepiera 2016
Guatelepiera 2016
Guatelepiera 2016
Guatelepiera 2016
Guatelepiera 2016
Guatelepiera