Portada > Actualitat > Notícies > Els Angry Birds aterren al Teatre Foment de Piera

Els Angry Birds aterren al Teatre Foment de Piera

21/09/2016

Aquest proper dissabte s’oferirà una nova sessió de cinema infantil en català amb la projecció de les aventures d’aquests ocells basades en una col·lecció de videojocs

El Teatre Foment de Piera torna a convertir-se en un cinema amb pantalla gegant. Es tracta d’una iniciativa organitzada des de la regidoria de Cultura amb la voluntat d’oferir alternatives de lleure als pierencs i pierenques i que aquests puguin gaudir de projeccions infantils i familiars sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi.

Aquest proper dissabte 24 de setembre s’oferirà la pel·lícula d’animació Angry Birds, basada en una col·lecció de videojocs. Els protagonistes són uns ocells que no volen i que, en aquesta ocasió, hauran de lluitar contra uns malvats porcs verds que els hi volen prendre els ous. Seran tres ocells marginats els que, finalment, acabaran descobrint què tramen aquests estranys visitants. La sessió de cinema infantil començarà a les 17 hores i el preu de l'entrada és de 3 € i d'1,5 € per a persones sòcies del Club de la Rusqui i per a persones que presentin la targeta de discapacitat.

Cinema per als infants: Angry Birds 

Arxivat a: Lleure
Angry Birds