Portada > Actualitat > Notícies > Formació per a persones estrangeres

Formació per a persones estrangeres

19/10/2016

El Centre de Serveis La Bòbila ofereix dos cursos que permetran als alumnes validar els seus coneixements sobre el territori a l’hora de formalitzar alguns tràmits

L’Ajuntament de Piera posa a l’abast de les persones estrangeres dues propostes formatives que pretenen ajudar-les a integrar-se en la nostra societat i, al mateix temps, els hi dóna facilitats per poder formalitzar alguns tràmits relacionats amb l’estrangeria i la nacionalitat.

Del 3 al 24 de novembre s’impartirà un curs de coneixement de la societat catalana. Aquest tindrà 15 hores de durada i es farà els dimarts i dijous de 18.30 a 20.30 hores. El segon és un curs de coneixements laborals que començarà el dia 29 de novembre i finalitzarà el dia 22 de desembre. Aquest també tindrà una durada de 15 hores i s’impartirà els dimarts i dijous de 18.30 h a 21 h.

Aquest circuit formatiu està organitzat de forma conjunta per l’Ajuntament de Piera i el Consell Comarcal de l’Anoia. Les persones interessades en realitzar algun d’aquests cursos tenen temps fins al 31 d’octubre per a formalitzar la inscripció al Centre de Serveis La Bòbila (avinguda de la Carretera d’Igualada, 2) de Piera.

Arxivat a: Benestar social
Centre de Serveis La Bòbila