Portada > Actualitat > Notícies > Actualitzada la cartografia urbana de Piera

Actualitzada la cartografia urbana de Piera

31/10/2016

La Diputació de Barcelona ha elaborat un document cartogràfic que serveix als municipis per a planificar aspectes urbanístics i relacionats amb la xarxa de serveis i equipaments

El passat divendres dia 28 d’octubre, el diputat d’Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut, va ser rebut a l’Ajuntament pel primer tinent d’alcalde, Josep Llopart. Mut va visitar el municipi per a lliurar una actualització de la cartografia urbana digital 3D a escala 1.1000 de Piera. Aquest document és una eina important per a qualsevol població atès que serveix com a base per a poder desenvolupar altres cartografies municipals com ara la del planejament urbanístic o la referent a la xarxa de serveis i equipaments.

En concret s’han cartografiat un total de 2.070 hectàrees de Piera. El document s’ha realitzat a partir de fotografies aèries que utilitzen tècniques fotogramètriques i del treball de camp. Aquest està estructurat segons el que estableix el plec d'especificacions tècniques aprovades per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.  

El diputat Josep Ramon Mut va visitar també altres municipis propers com Collbató, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí.

Arxivat a: Urbanisme
Cartografia
Cartografia
Cartografia