Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida del primer passatge del terror

Bona acollida del primer passatge del terror

31/10/2016

Els Diables de Piera es van sorprendre de la gran afluència de públic amb què va comptar aquesta iniciativa que, tenint en compte l'èxit, estudien repetir l’any vinent

Coincidint amb la proximitat de Tots Sants i de la festivitat de Halloween, el passat dissabte es va organitzar el primer passatge del terror de Piera. Molts ciutadans i veïns de poblacions properes van optar per passar una nit de dissabte terroríficament divertida i participar en aquesta activitat, que va comptar amb la col·laboració dels Diables de Piera.

Durant tota la tarda, i fins gairebé la mitjanit, van haver-hi cues per entrar-hi que van arribar fins a la plaça de Joan Orpí. Els visitants s’hi endinsaven pel carrer Canigó, just davant de l’Escola de Música, i feien un recorregut que els portava per l’interior de l’Escorxador fins a la sortida que es va fer coincidir amb la porta principal.

Una gran caracterització i la reproducció d’escenes i personatges de les pel·lícules de terror més conegudes, van fer possible l’èxit d’aquest passatge del terror, que els organitzadors esperen poder repetir l’any vinent. 

Arxivat a: Lleure
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror