Portada > Actualitat > Notícies > Talls en el servei de Ferrocarrils per obres a l’estació

Talls en el servei de Ferrocarrils per obres a l’estació

16/11/2016

Els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de novembre es veurà interromput el servei de trens entre Masquefa i Igualada, però s’oferirà un autobús alternatiu per garantir la mobilitat dels usuaris

Les obres de millora de la infraestructura a l’estació de Piera obligaran a interrompre el servei de trens dels Ferrocarrils, durant els dos propers caps de setmana, en el tram comprès entre Masquefa i Igualada. Els dies 19 i 20 i 26 i 27 de novembre, els pierencs i pierenques que vulguin utilitzar el servei hauran de fer servir l’autobús que Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) posarà a la seva disposició i que farà parada a totes les estacions intermèdies.

Els treballs que es duran a terme consistiran en la millora de les plataformes de les vies 1 i 2, i el canvi de tres agulles d’aquestes vies. Així mateix, es preveu solucionar els punts en què es fa més difícil el drenatge d’aigües de pluja, millorar dos talussos i la catenària i renovar la platja de vies de tota l’estació. Amb aquestes obres es preveu garantir una millor circulació dels trens i reduir el soroll del seu pas pel municipi.   

El servei de trens entre les estacions de Pl. Espanya i Masquefa funcionarà amb normalitat i mantindrà els horaris habituals del cap de setmana.

Arxivat a: Transports
Estació de Piera