Portada > Actualitat > Notícies > La tradició marca el Nadal a Piera

La tradició marca el Nadal a Piera

27/12/2016

Prop de 250 actors representen el Pessebre Vivent pels carrers del nucli antic, la Cobla Ciutat de Girona ofereix una ballada de sardanes i el Concert de Sant Esteve i els Reis reben les cartes dels infants

El Nadal s’ha viscut a Piera amb una marcada tradició, que ha portat a celebrar la 26a representació del Pessebre vivent pels carrers del nucli antic, amb 240 actors. La tarda del dia de Nadal, els pierencs han passejat per conèixer la història de fa més de 2.000 anys del naixement de Jesús.

El dia de Sant Esteve, la Cobla Ciutat de Girona ha agafat el protagonisme amb la ballada de sardanes al matí, a la plaça del Peix, i el concert de Sant Esteve a la tarda, a l’església de Santa Maria, gràcies a l’organització de l’Agrupació Sardanista de Piera. Els més petits han pogut entregar les cartes als Reis Mags al teatre Foment, en què ses majestats han vingut acompanyats dels patges Faruk i Camaluk. Aquest divendres 30 de desembre, també es farà recollida de cartes al Saló de la infància. 

Arxivat a: Tradicions
Pessebre vivent
Pessebre vivent
Pessebre vivent
Pessebre vivent
Pessebre vivent
Pessebre vivent
Pessebre vivent
Pessebre vivent
Sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona
Sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona
Sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona
Concert de Sant Esteve
Concert de Sant Esteve
Entrega de la carta als Reis
Entrega de la carta als Reis
Entrega de la carta als Reis
Entrega de la carta als Reis