Portada > Actualitat > Notícies > Una setmana plena de propostes nadalenques

Una setmana plena de propostes nadalenques

27/12/2016

Les festes continuen aquests propers dies amb el Saló de la Infància i la Joventut, la celebració de Cap d’Any i la Gran Cavalcada de Reis que recorrerà els carrers de la vila

Després de Nadal i Sant Esteve, encara són moltes les propostes que s’ofereixen al municipi per gaudir de les festes. Una de les principals, per als infants, és el Saló de la Infància i la Joventut que es farà aquests propers dijous i divendres d’11 a 14 h i de 17 a 20 h a la Nau de Cal Sanahuja. Es tracta d’una iniciativa organitzada des de la regidoria de Joventut amb la col·laboració de diverses entitats del municipi. L’entrada serà lliure i els pierencs i pierenques més petits podran gaudir d’inflables, llits elàstics, jocs gegants i tallers de xapes, treballs manuals, maquillatge i cuina, entre d’altres. Divendres 30 al matí, en el marc del Saló, els patges Faruk i Camaluk, recolliran les cartes per als Reis Mags d’Orient i, a la tarda, hi haurà un espectacle infantil que oferirà el grup deParranda.

La nit de dissabte a diumenge serà el moment d’acomiadar el 2016 i donar la benvinguda al 2017, sense necessitat de sortir de Piera. Una de les propostes serà la celebració del Cap d’Any al Teatre Foment de Piera amb un espectacle musical anomenat Remember Dance, que comptarà amb música ballable dels anys 80. La proposta està organitzada per l’Ajuntament i s’hi podrà accedir de forma lliure. Una altra alternativa serà la festa de Cap d’Any que es farà a la Nau de Cal Sanahuja i que organitza el jovent de Piera amb la col·laboració de l’Ajuntament i Family Gin. L’entrada també serà gratuïta.

El dia 1 de gener la Parròquia celebrarà la missa solemne d’Any Nou. El mateix diumenge els infants tindran una nova oportunitat de lliurar les seves cartes als patges reials que visitaran El Bedorc i Ca n’Aguilera. A Can Mas, el dia 2 de gener, seran els propis Reis d’Orient els que s’apropin al nucli. Les festes de Nadal es tancaran el dia 5 de gener amb la Gran Cavalcada de Reis que recorrerà els carrers de la vila. 

Arxivat a: Tradicions
Cavalcada de Reis 2016