Portada > Actualitat > Notícies > Com vols que sigui el nou espai jove?

Com vols que sigui el nou espai jove?

19/01/2017

L’Ajuntament de Piera vol comptar amb la participació dels pierencs i pierenques i conèixer la seva opinió sobre com volen que sigui el futur equipament

L’Ajuntament de Piera ha posat a disposició de la ciutadania un espai que es destinarà a la construcció d’un futur equipament juvenil. Aquest vol esdevenir un punt de trobada per a tots els joves de Piera on s’hi duguin a terme activitats diverses i permeti posar al seu abast serveis i recursos d’interès per al col·lectiu.

Des de la regidoria de Joventut s’ha obert un procés participatiu per tal que siguin els mateixos joves els qui opinin sobre com volen que sigui el nou espai jove. Per fer-ho possible, s’han habilitat diverses eines entre les quals hi ha un qüestionari que poden omplir en només uns minuts i on se’ls fan diverses preguntes sobre la gestió del futur equipament i sobre el tipus d’activitats i serveis que els hi agradaria que acollís.

Així mateix, des del consistori també es té previst convocar diverses sessions participatives que comptaran amb representants escolars, joves associats i altres a títol individual. Els interessats en participar-hi cal que facin la inscripció enviant un correu electrònic amb el seu nom, cognoms i contacte a alguna de les adreces següents: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Accés al qüestionari Com vols que sigui el nou espai jove de Piera?

Arxivat a: Joventut
Procés participatiu espai jove