Portada > Actualitat > Notícies > Clausurats els parcs de Víctor Rius i Berroya

Clausurats els parcs de Víctor Rius i Berroya

06/02/2017

Les fortes ratxes de vent registrades han obligat a tancar els parcs per seguretat fins que acabi l’episodi d’alerta, que es preveu per a aquest dimarts al matí

L’Ajuntament de Piera ha decidit clausurar els parcs de Víctor Rius i Berroya amb motiu de l’alerta per fort vent que ha activat Protecció Civil i que podria posar en perill la seguretat dels ciutadans pel risc de caigudes d’arbres o mobiliari urbà. El tancament s’efectuarà mentre duri l’episodi d’alerta, que es preveu fins a avui al matí.

Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit recorda les mesures de precaució que cal seguir si se circula amb vent: reduir la velocitat i corregir les desviacions que produeixi el vent amb suavitat, vigilar amb la distància de separació lateral si s’avancen camions, fixar-se en la trajectòria del vent a través dels arbres i arbustos i subjectar el voltant de forma segura i forta.

Per avisar de qualsevol incidència provocada pel vent, els vilatans poden contactar amb l’Ajuntament de Piera al telèfon 937 788 200. 

Alerta del Pla PROCICAT

http://interior.gencat.cat/ca/sales_de_premsa/noticies_de_proteccio_civil/nota-premsa/?id=297800

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Parc Berroya