Portada > Actualitat > Notícies > Les teves fotos @viladepiera

Les teves fotos @viladepiera

27/02/2017

S'activa una nova via de comunicació i plataforma per compartir continguts audiovisuals amb la creació d'un compte municipal a la principal i més popular xarxa social

L’Ajuntament de Piera ha obert un compte a la xarxa d’Instagram on publicar fotografies del nostre municipi amb l’objectiu de compartir indrets i punts de vista diferents. L’usuari @viladepiera ja s'ha estrenat i vol ser un referent en les imatges del terme, els actes que s’hi fan i de la seva gent.

Una de les curiositats d’aquest compte és que convida tots els pierencs instagramers i aficionats a la fotografia a ser-ne protagonistes. Per això es fa una crida a participar-hi enviant bones imatges al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb el títol de la fotografia i el vostre usuari.

Una primera selecció es publicarà al compte d’Instagram i, mensualment, es triarà una imatge destacada que tindrà un espai a la revista.

Coincidint amb festes i jornades puntuals, la regidoria de Comunicació prepararà campanyes específiques amb obsequis i regals per a les fotos més espectaculars.

Arxivat a: Comunicació
Pujada del castell