Portada > Actualitat > Notícies > Piera commemora el Dia de la Dona

Piera commemora el Dia de la Dona

13/03/2017

Un centenar de persones van assistir dissabte a l’acte institucional celebrat al Teatre Foment, que pretenia promoure la lluita contra les desigualtats de gènere

El Teatre Foment va acollir dissabte l’acte institucional per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Un centenar de persones van assistir a aquest esdeveniment organitzat per l’Associació de Dones de Piera i coordinat de forma conjunta per la regidora d’Igualtat de Gènere, Maria Teresa Guzmán, i la regidora Sandra Bernad. L’acte, que va incloure la lectura del manifest institucional, pretenia promoure la lluita contra les desigualtats i sensibilitzar la ciutadania al voltant d’un problema que malauradament encara és present a la nostra societat. 

Durant aproximadament una hora, l’escenari del teatre va acollir diverses actuacions de les cantants Abril Montmany i Maria Fortuny, de la ballarina Lídia Jové (Dance Luxury), d’alumnes de l'Aula Municipal de Música i d'altres entitats de la vila. També es va oferir un recital poètic per commemorar el centenari del naixement de la poetessa Glòria Fuertes. 

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dia de la Dona 2017
Dia de la Dona 2017
Dia de la Dona 2017
Dia de la Dona 2017
Dia de la Dona 2017
Dia de la Dona 2017
Piera commemora el Dia de la Dona