Portada > Actualitat > Notícies > Suport als afectats per les clàusules terra

Suport als afectats per les clàusules terra

13/03/2017

Dissabte es va organitzar una xerrada en la qual una vintena de pierencs i pierenques van poder resoldre alguns dubtes sobre la seva hipoteca

Una vintena de persones van assistir el passat dissabte a una xerrada sobre les clàusules terra organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona. Durant l’hora i mitja que, aproximadament, va durar la trobada, els pierencs i pierenques van poder resoldre alguns dels seus dubtes sobre com detectar si la hipoteca està afectada per aquest tipus de clàusules i, si és així, els passos que cal seguir per presentar una reclamació.    

La xerrada va anar a càrrec d’un membre d’una associació de persones consumidores. Un cop finalizat l’acte, el ponent va atendre personalment als assistents, alguns dels quals es van apropar amb l’escriptura del préstec hipotecari per tal de fer-li una consulta sobre el seu cas concret.

Arxivat a: Consum
Xerrada clàusula terra
Xerrada clàusula terra
Xerrada clàusula terra