Portada > Actualitat > Notícies > Homenatge a la II República Espanyola

Homenatge a la II República Espanyola

10/04/2017

El proper divendres 14 d’abril se celebrarà un acte a la plaça Joan Orpí per commemorar el 86è aniversari de la proclamació de la II República

La Plataforma per la República organitza el proper divendres 14 d’abril un acte d’homenatge coincidint amb el 86è aniversari de la proclamació de la II República. L’entitat convoca a tots els pierencs i pierenques a les 12 del migdia a la plaça Joan Orpí per a retre homenatge a la bandera de la República, hissant-la i penjant-la a l’Ajuntament.

Durant la trobada es llegirà també un manifest en el qual es recordarà que la proclamació de la II República Espanyola va estat molt vinculada al municipalisme democràtic i contrari a la dictadura, atès que va suposar el triomf de les candidatures republicanes i d’esquerres en les eleccions municipals del 12 d’abril de 1931.

Arxivat a: Política
Bandera II República