Portada > Actualitat > Notícies > Les caramelles recorren els carrers de Piera

Les caramelles recorren els carrers de Piera

18/04/2017

Els membres de la Coral Xicoira van sortir diumenge de Pasqua per fer arribar les tradicionals caramelles a tots els pierencs i pierenques de la vila

El passat diumenge de Pasqua, i com ja és tradició a Piera, la Coral Xicoira va sortir amb el tractor i va recórrer els carrers de la vila per fer arribar a tots els pierencs i pierenques els seus cants de benvinguda a la primavera. El bon temps va acompanyar en aquesta cantada de caramelles a la qual es van sumar també infants que no són membres de l’entitat però que van voler participar d’aquesta tradició. La ruta, durant la qual van repartir clavells, els va portar també per les residències d’avis i els cafès i bars del poble.

La Coral va participar en la missa que es va celebrar a les 11 h a l’església de Santa Maria, i en la qual també es va comptar amb la Coral Tríola, que es va afegir a la celebració de la Pasqua. Finalment, els infants van fer una visita a les instal·lacions de Ràdio Piera on van cantar quatre cançons en directe.

Arxivat a: Tradicions
Caramelles 2017