Portada > Actualitat > Notícies > Josep Llopart, nou alcalde de Piera

Josep Llopart, nou alcalde de Piera

25/05/2017

El canvi al capdavant de l’alcaldia durant el proper any és fruit del pacte de govern al qual es va arribar a l’inici de la legislatura

Dimecres 24 de maig es va oficialitzar el canvi d’alcaldia en un ple extraordinari en el qual Josep Llopart va prendre possessió com a màxim responsable del consistori pierenc. El canvi és degut al pacte de govern a què van arribar Esquerra Republicana i el Partit Demòcrata Europeu a principis de legislatura i que establia una alcaldia compartida entre els dos caps de llista, Jordi Madrid i Josep Llopart. L’acord del juny del 2015 determinava que el republicà seria batlle els dos primers anys de mandat i l’últim, i que el convergent n’ocuparia el càrrec al tercer any.

Aquesta modificació del cartipàs no implica, però, cap canvi de rumb en el govern municipal, ja que l’acord de govern subscrit fa dos anys també establia les prioritats del bipartit ERC-PDeCAT: la reactivació econòmica i la lluita contra l’atur, les polítiques de benestar social i de salut, la neteja i la seguretat, l’educació, la cultura i l’esport i les infraestructures i els equipaments, sense oblidar els barris i pobles i el suport a les entitats, i tot amb la màxima transparència, participació i eficiència.

El canvi d’alcalde només afecta l’intercanvi de l’alcaldia i la primera tinença, però els caps de files d’ERC i PDeCAT mantindran les seves regidories actuals: Jordi Madrid continuarà al capdavant d’Obres i Urbanisme i Josep Llopart es responsabilitzarà també d’Obres i Urbanisme i d’Empresa i Ocupació i Fires. Pel que fa a la resta de regidors de govern no hi haurà cap modificació: es mantenen cinc regidories per a ERC i quatre per al PDeCAT.

Arxivat a: Política
Ple canvi alcalde
Ple canvi alcalde
Ple canvi alcalde
Ple canvi alcalde
Ple canvi alcalde