Portada > Actualitat > Notícies > Una setmana sense fum

Una setmana sense fum

29/05/2017

Una de les primeres activitats va ser una caminada saludable pel nucli antic de Piera que el passat dijous va organitzar el Centre d’Atenció Primària

Del 25 al 31 de maig se celebra la XVIII Setmana Sense Fum amb el lema ‘Menys fumar i més caminar’. L’objectiu és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar el consum de tabac així com conscienciar de la necessitat de gaudir d’un ambient lliure de fum.

El Centre d’Atenció Primària de Piera va voler sumar-se un any més a aquesta iniciativa i el passat dijous va organitzar una caminada saludable en la qual hi van participar els professionals del CAP i els pierencs i pierenques que s’hi van voler adherir. Durant un temps aproximat de dues hores, es va fer un recorregut d’anada i tornada des del Centre d’Atenció Primària fins al nucli antic de Piera. 

Suport per deixar de fumar

A més, durant tota la setmana romandran exposats a les sales d’espera del CAP uns pòsters amb el lema de la Setmana Sense Fum que han realitzat alumnes de tercer de primària de les escoles que pertanyen a la nostra Àrea Bàsica de Salut (ABS). També durant tots aquests dies els pierencs i pierenques poden trobar al vestíbul del CAP informació i guies per deixar de fumar. 

Arxivat a: Salut
Caminada sense fum
Caminada sense fum
Caminada sense fum